EGT & Norvég Finanszírozási Mechanizmusok Akadálymentesítések a Duna-Mecsek Területfejlesztési Alapítvány térségében

Jogi nyilatkozat

Kérjük az alábbiakat figyelmesen olvassa el.

A honlap (annak eredeti szerkezete, külalakja, tartalma) a Duna-Mecsek Területfejlesztési Alapítvány (továbbiakban: DMTA) szellemi alkotása és jogi védelem alatt áll. A honlap tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető, amennyiben a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a DMTA-t. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A DMTA fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a DMTA-t semmiféle felelősség nem terheli.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat a Kapcsolat menüben jelzett elérhetőségek valamelyikén.

Impresszum   Jogi nyilatkozat